O Božičkovem gaju – Božičkov gaj

 O Božičkovem gaju

 

Miklavž, Božiček in Dedek Mraz, ki tudi sicer skupaj hodijo na morje, so se odločili, da bodo praznično čarovnijo letos pričarali nekoliko drugače. Škrati so jim postavili čisto pravi TV studio in ga opremili za snemanje video sporočil in video konferenc, s katerimi bodo prinesli veselje in radost tudi v vaš dom. Letos si bodo dobri možje po dolgem času končno lahko vzeli čas za vsakega otroka posebej.

Božiček prihaja v Orehov gaj

   Kako deluje?

Starši boste za vsakega otroka izpolnili vprašalnik za njegovo osebno video sporočilo in nam podatke (te bomo skrbno varovali) poslali preko obrazca za naročanje. Škrati in škratulje bodo nato pripravili vse potrebno, da bodo skupaj z Miklavžem, Božičkom ali Dedkom Mrazom posneli in vam dostavili personalizirano video sporočilo ali pa boste z njimi pokramljali celo v živo. Na voljo je tudi božično-novoletni “mystery box” za zabavno predajo osebnega  video sporočila ali celo darila, ki ga podarite vašemu otroku.

 

Primer video sporočila

 O ekipi Božičkovega gaja

Projekt je koprodukcija Orehovega gaja in Marka Ujca, ki je glavni izvajalec Božička, Dobrega moža in Miklavža. Marko je profesionalni gledališki igralec, režiser, lutkovni animator, glasovni interpret in trener mehkih veščin nastopanja. Poleg ustvarjalnega dela na odru, pred mikrofonom in kamero, ima za sabo vrsto uspešnih skupinskih delavnic tako za poslovneže kot učitelje ter intenzivne individualne tečaje nastopanja. Decembra pa  že 18 let hodi naokrog kot dobri mož...

Več o Marku Ujcu na spletni strani